Cautare

1918 de rezultate pentru "elevi admisi la liceul dimitre cantemir iasi" (4.61 secunde)
17 institutii de invatamant din Oltenia isi vor inaugura, la sfarsitul lunii octombrie, atelierele de practica reabilitate cu fonduri europene, in cadrul Programului PHARE TVET 2003, care a beneficiat pentru aceasta regiune de o finantare de circa 2,7 milioane de euro.
Elevii constanteni care au obtinut distinctii la olimpiadele si concursurile internationale din anul 2007 vor fi premiati de Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului joi la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.
Asociatia Sanse Egale pentru Fiecare si Comisia Interregionala pentru Probleme cu Somerii, impreuna cu partenerii proiectului "Munca pe primul loc", au lansat ieri, la Craiova, campania "Vreau sa muncesc!", care se desfasoara in perioada 23 aprilie - 2 mai.
Nascuta la Bucuresti, spadasina Ana Maria Branza, vicecampioana olimpica la Beijing, declara cu mandrie ca la Craiova, orasul in care a venit in urma cu 14 ani sa practice scrima, se simte ca acasa.
din Craiova a castigat editia a sasea a Cupei "Ilie Balaci", desfasurata ieri la Scoala nr. ... Liceul de Arta "Marin Sorescu" ... Craiova - Liceul de Arta "Marin Sorescu"
Laura Badea, Viorica Susanu si Valeria Racila van Groningen, sportivele de talie mondiala - au mers astazi 14 martie in scolile din Bucuresti pentru a promova practicarea sportului in randul copiilor si a-i invita pe acestia sa se inscrie la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurari Bucharest 10k&Family Run, care se va desfasura pe 2 aprilie.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala. De cativa ani, participa la targurile de la MTR.
"La targul Piata Taraneasca am adus obiecte de ceramica pictate: ... De fapt, acestea au fost cele mai cautate obiecte de ceramica la editia aceasta!", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva. Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
"La targul Piata Taraneasca am adus obiecte de ceramica pictate: ... De fapt, acestea au fost cele mai cautate obiecte de ceramica la editia aceasta!", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva. Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
"La targul Piata Taraneasca si Mester (Esti) am adus obiecte de ceramica pictate: ... Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala. De cativa ani, participa la targurile de la MTR. Tot la standul Nicoletei, puteai gasi si:
"La targul Piata Taraneasca am adus obiecte de ceramica pictate: ... La aceasta editie am venit si cu tricouri pictate (gen ii), cu aplicatii originale de pe ii vechi, facute de o prietena de-a mea, Rodica, si pictate de mine", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva.
Ioan Silviu Batariuc este prezent impreuna cu sotia sa, Roxana, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu. Acesta este profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, iar sotia sa, Roxana, este profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
Acesta a fost prezent impreuna cu sotia sa, Roxana, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat de Creart in Parcul Cismigiu. Profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, Ioan Silviu Batariuc este extrem de talentat:
Evenimentele au avut loc in Parcul Herastrau - la Foisor, la Peluza si pe Aleea Michael Jackson - la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti si in Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, fiecare zi din festival avand o tematica speciala:
Trio Tenorite) cantand live la Forumul Balcanic Vedra. I-au incantat timp de o ora pe cei 300 de medici pediatri, romani si bulgari, in Sala Grand Ballroom de la Marriott Bucuresti, care i-au aplaudat indelung. ... Grupul s-a constituit la ideea si initiativa lui Kiril Iliev.
Isi petrece copilaria si primii ani de scoala la Botosani: ... V-VII, 1958-1961), studii liceale la Botosani si Calarasi - Liceul nr. 1 (1961-1965), Facultatea de Limba si Literatura Romana (1965-1970) si Facultatea de Filosofie (1971-1972) la Universitatea din Bucuresti.
Am adus ca noutati tricouri din bumbac cu gluga (pentru barbati) - la 150 RON.
Silviu Batariuc participa in acest week-end la targul traditional organizzat in curtea MTR. ... Am adus ca noutati tricouri din bumbac cu gluga (pentru barbati) - la 150 RON, ne-a spus Silviu Batariuc.
Acesta este profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, iar sotia sa, Roxana, este profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
Cum se schimba in 2013 si care sunt cele mai cautate scoli din Bucuresti Desi regulamentul clasei pregatitoare pentru anul scolar 2013-2014 nu a fost inca pus la punct, parintii se pregatesc sa isi inscrie copiii in cele mai bune scoli din Capitala Parintii vor afla cum isi pot inscrie copiii in clasa pregatitoare in prima saptamana din luna februarie, potrivit oficialilor din Ministerul Educatiei.
google-analytics.com